Helena Gunnare

creative
3
Network
Score (What’s this?)

Perlu Network score measures the extent of a member’s network on Perlu based on their connections, Packs, and Collab activity.

View our support article for more information.

0
Perlu
Pulse (What’s this?)

Perlu Pulse score measures how active a member is on Perlu, on a scale of 0 to 100.

View our support article for more information.

I'm a travel & outdoor content creator from Swedish Lapland with focus on visual storytelling.

Country Sweden
Member Since MAY 27, 2019
Share
Social Audience 15K
ohdarling.org Last Month
 • Moz DA 36
intehelena 12K Last Month Last 3 Months
 • Posts 0 0
 • Engagement Rate 0.0% 0.0%
 • Sponsored Posts N/A N/A
 • Sponsored Engagement Rate N/A N/A
 • Avg Likes 0 0
 • Avg Comments 0 0
Categories
 • Events and Attractions
 • Parks & Nature
 • Hotel Properties
 • Extreme Sports
 • Travel
 • Travel Locations
Highlights
Den där ständiga längtan efter bergen i Paradise Valley

Vad gör det att det inte alltid blir som planerat? Men det var som att bergen kallade på mig och jag var tvungen att lyssna på den Som sa att vad gör det att jag kommer att låten inte har ett dugg att göra med staden Livingston att göra så tänker jag

It feels so good to write, it’s been too damn long

det jättemycket men det är som att tiden bara runnit iväg utan att jag ens har hunnit inse att det redan har gått fyra månader och att jag bara har publicerat ett enda inlägg under den här tiden. Och för en gångs skull har pausen varit en paus på riktigt. men så har jag spenderat den där pausen med att ha dåligt samvete för att jag har en paus.

Collaboration with @nordictb and @magneticlatvia under the campaign #TravelmemoriesLatvia - - - - - - - - - - - - - - - - - - - While I'm mostly staying home at the moment, daydreaming about past trips is always fun. I love going back in my mind, thinking about all the memories I've created. Memories that'll last me a lifetime. What's your favourite travel memory? Read more: https://ohdarling.org/reseminnen-och-dagdrommar-om-lettland (link in bio as well) #MagneticLatvia

Reseminnen och dagdrömmar om Lettland

är det att de har alla fått mig att vilja stanna kvar lite längre. Och visst är det så att jag förmodligen kommer att bli bättre på att prioritera bland framtida destinationer. i. Och om jag bara har kunnat inspirera en person till att våga sig utanför Riga så är jag glad. utmärkt att kombinera lite stadsliv med utsikt för att avsluta med en sväng till stranden och havet.

en upplevelseguide » Oh darling, let's be adventurers

Så, trots att utsikten från berget ändå lockade så gjorde jag valet att stanna kvar nere på marken. Du hittar även Visit Helena här, stanna gärna till här för Det är värt att stanna till här bara för Vid karusellen så finns det även en glassbar som serverar glass från Montanas egna Wilcoxsons.

Always take the road less traveled.

Fire 🔥 Det är något lugnande med eldens lågor. Nåt som gör att jag kan försvinna in i mina tankar samtidigt som jag följer lågan med blicken.

Vardagsögonblick från en sommar i Mertajärvi, Lappland. @cyberphoto_se @swedishlapland @visitsweden #vardagensögonblick #cyberphoto #mertajärvi #lappland #swedishmoments #swedishlapland #visitsweden #sommar #norrland

Hej Instagram! Det var ett tag sen sist. Hur är det med dig? Vad pysslar du med ikväll? 🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲 Hey Instagram, it's been a while! How are you doing?

When the light hits perfectly.

When the sky lights up at the end of the day.

August slipped away into a moment in time.

The Gold of Lapland.

Working the meadows like they did back in the day.

A night by the river with a fire to keep us warm. #swedishlapland #norrbotten #lappland #tbin #svenskaresebloggar #visitsweden #swedishmoments #sommarisverige #sverigesommar #norden #nordicnature #fishing #lainioälven #fiske #gltlove

Join Perlu And Let the Influencers Come to You!
Submit